Qenergie is de Brabantse Energie Leverancier die de behoefte van de klant centraal stelt

Visie en missie

Eén van de grootste irritaties van de Nederlandse consument aangaande energievraagstukken is de starheid en logheid van de grotere leveranciers. Het aanpassen van tarieven of het veranderen van leverancier zorgt voor dermate kopzorgen dat het grootste deel van de consument niet durft te over te stappen, ondanks dat dit een hoop geld kan besparen.

Het resultaat van deze frustratie is dat wij onze visie hebben vormgegeven om een platform te ontwikkelen dat niet alleen 100% foutloos werkt, maar waar ook bijna geen menselijke ondersteuning meer nodig is. Dit houdt in voor de klant, dat wij snel kunnen schakelen, wijzigingen per direct van kracht worden en overstappen eindelijk iets wordt dat zonder koppijn en zorgen kan gebeuren.

Hoe dan

Qenergie is vanaf de tekentafel ontworpen wat bijdraagt aan de eenvoud en duidelijkheid in onze processen. Ongeacht welke website u opent, ziet u dat iedere leverancier er enkel naar streeft om de goedkoopste te zijn en u geld te laten besparen. Onze visie is dat het enkel alleen besparen op tarieven slechts tijdelijk verschil zal gaan maken in uw financiële huishouding. Wij streven naar goede tarieven maar willen u meerwaarde bieden op zaken die u uiteindelijk veel meer gaan opleveren bovenop een goede prijs, waaronder;

  • Geen kopzorgen

Onze visie is dat ieder belletje naar ons u veel tijd, frustratie en indirect geld zullen gaan kosten. Bij het ontwikkelen van onze processen hebben wij ervoor gezorgd dat alle te nemen stappen van afmelding bij uw huidige leverancier, het aanmelden bij ons als leverancier en het verzorgen van de facturatie een “één druk op de knop” proces is. Dit is zelf zo efficiënt ingericht dat bij ons één man backoffice het werk kan doen van een volledige afdeling bij een ‘normale’ leverancier.

  • Verstand van energiebesparing

Bijv. Zonnepanelen en Led oplossingen. Deze producten hebben we er niet toevallig bij genomen omdat de markt ernaar vraagt, maar omdat onze klanten en de toekomst dit van ons verwachten. Met ons eigen team van experts ver- en ontzorgen wij van advies tot installatie.

  • Meedenken aan de toekomst van de consument

Bijv. De markt van de elektrische auto ontwikkeld zich in een rap tempo. Indien u wilt kunnen wij de levering en installatie voor uw laadpaal bij u thuis of bij u op kantoor realiseren.

  • Gezondheid en voordeel staat voorop;

Dankzij unieke samenwerking me de importeur van Gazelle, mogen wij iedere klant een korting van maar liefst 15% bieden op een Gazelle fiets naar keuze. En bieden we zelfs de mogelijkheid om voor een minimaal maandbedrag een Gazelle fiets naar keuze uit te kiezen, inclusief de volledige service, onderhoud en verzekering.

Kortom; wij willen dienen als een full-service leverancier die niet stopt bij de levering van de stroom en het gas, maar samen met u kijkt naar een duurzame opbouw van onze relatie en de producten die een duurzame invulling geven aan uw huishouden.

Algemeen

Voorwaarden